Новини

Національний день ферми на базі ТОВ НВА «Перлина Поділля» спільно з Асоціацією виробників молока пройшов на Білогірщині.
Цьогоріч попри війну вдалось провести захід — на який збираються молочарів з різних регіонів країни, щоб обмінятись досвідом, дізнатись про кращі практики й цікаві рішення, а також поспілкуватись та, зрештою, відчути дружнє плече.
«Обставини війни та економічна криза породжують нові виклики і проблеми, які треба вирішувати, і без повноцінної співпраці молочних підприємств, партнерів та влади це буде зробити не можливо»,- говорить керівник агрофірми Сергій Іващук.
Лише спільні дії, обмін знаннями та підтримка один-одного може врятувати молочну галузь і втримати цей вид економіки України!
Ми на фініші посівної кампанії – 2024!

На території молочно-товарної ферми с.Жижниківці відбулася зустріч з колегами-аграріями, де в рамках спільного партнерства обговорили актуальні питання галузі.

Заступник генерального директора «Перлина Поділля» Сергій Яловчук ознайомив представників «Рідний край» МХП Зернопродукт та ASPIK Group з новітніми технологіями, які використовуються в агрофірмі щодо молочної галузі, а також обмінювалися думками та досвідом. Основні моменти були приділені раціону, заготівлі і зберіганні кормів, автоматизованій системі контролю.

«Поступово завдяки злагодженій роботі колективу ми наростили обсяги виробництва. господарство одне із перших в області, а тому раді поділитися напрацюваннями і послухати інших, бо від нашої єдності залежить чи втримаємо ми галузь на досягнутому рівні»- говорить заступник Сергій Васильович.

#ПерлинаПоділляБілогіря #ТОВНВАПерлинаПоділля #ASPIKGroup #МХП #ЗернопродуктМХП #молочнескотарство #молоко #АВМ #Ферма

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *